LivrariOnline pentru Curieri /
Companii de Distributie

Afla mai multe

Cea Mai Completa Solutie ERP Online
pentru Curieri/ Companii de Distributie

 • Beneficiati de functionalitati asemanatoare / superioare celor mai moderne si performante solutii ERP fara investitii initiale in software;
 • Automatizarea fluxurilor de date intre departamente, cresterea eficientei si reducerea costurilor cu personalul;
 • Oportunitate atragere noi clienti – comercianti online prin integrarea facila cu cele mai populare platforme de e-commerce;
 • Ofera clientilor serviciul Click&Collect la Puncte de livrare, Pachetomat/SmartLocker prin serviciul https://PostaPanduri.ro

LivrariOnline pentru
Comercianti Online

Afla mai multe

Platforma Online Integrata de Management Servicii Curierat & Plati Ramburs

 • Gestioneaza si Monitorizeaza intr-un mod automatizat, eficient si rapid comenzile si operatiunile logistice de curierat precum si incasarile ramburs pentru comenzile de pe site;
 • Integrare rapida si facila cu cele mai populare platforme de e-commerce;
 • Retea nationala Click&Collect la Puncte de livrare, Pachetomat/SmartLocker prin serviciul https://PostaPanduri.ro
Stiri

Sistemul Click&Collect, o nouă metodă de livrare a comenzilor online, poate fi testat gratuit la TeCOMM București 2017

C Solution vă invită joi 27 aprilie să testați gratuit sistemul Click&Collect, un program dezvoltat împreuna cu Poșta Panduri, pentru a putea înțelege mai bine cum funcționează și care sunt avantajele pe care le aduce acest serviciu atât comercianților, operatori de magazine online, cât și clienților acestora.

Poșta Panduri a dezvoltat o rețea națională de Pachetomate, de unde clienții care au selectat această modalitate alternativă de livrare, pot primi comenzile efectuate online. Rețeaua Poșta Panduri, aflată în continuă expansiune, are în prezent 28 de Pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. Până la sfârșitul acestui an vor fi inaugurate încă 30 de Pachetomate.

Avantajele acestui serviciu față de modalitățile clasice de livrare door-to-door de către curieri sunt:
Comoditatea – odată ajunsă, comanda poate fi ridicată din pachetomat oricând, în următoarele 5 zile, de dimineață până seara, în unele locații chiar non-stop;
Eficiența – coletul ajunge mai rapid, se elimină partea cea mai dificilă și consumatoare de timp, cea a interacțiunii directe cu curierul;
Prețul – costul transportului este mai scăzut decât cel al livrării door-to-door.

După selectarea modalității de livrare Click&Collect, clientul alege cel mai apropiat și la îndemână Pachetomat din rețeaua Poșta Panduri pentru a primi comanda plasată online pe un site care oferă acest serviciu. Clientul va fi apoi înștiințat, prin SMS și email că i-a fost livrată comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui să-l introducă pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide și ridica produsele comandate.

În cadrul TeCOMM București 2017, care se desfășară pe 26 și 27 Aprilie 2017 la hotel RadissonBlu din București, Calea Victoriei 63-81, între orele 8:30-16:30, puteți testa în mod gratuit sistemul Click&Collect. Veți putea simula o comandă online și veți putea urmări întregul proces, veți primi și introduce codul secret și veți putea deschide Pachetomatul. Acolo v-a fost pregătită o surpriză.

C Solution este unul dintre pionierii pieței serviciilor de comerț electronic românesc. Din anul 2001, C Solution s-a concentrat pe sprijinirea comerțului electronic și a afacerilor on-line , oferind soluții decreștere a vânzărilor și de reducere a costurilor operaționale, prin intermediul serviciilor integrate de e-commerce bazate pe cloud precum acceptarea plăților on-line – www.PlatiOnline.eu, managementul livrării coletelor online – www.LivrariOnline.ro și suportul live pentru clienți – www.Crm4eshop.com.
Cu stimă,
Cătălin Maftei
Owner & CEO C Solution
PlatiOnline.eu
PoștaPanduri.ro
LivrariOnline.ro

detalii

Retrospectiva-2020


C Solution – Izolare vs. Inovare.
Un 2020 între prizonierat şi
pionierat.

Retrospectiva anului 2020

Pentru noi toți 2020 a fost un an cum nu am mai trăit vreodată. Nimeni nu putea anticipa o astfel de oprire abruptă, a atâtor sectoare, simultan. Cu toate acestea, pentru noi a fost un an în care nu am încetat să căutăm, să dezvoltăm, să inovăm. Și iată-ne acum, în prima parte a lui 2021, cum privim în urmă la 2020, ca la un an al marilor provocări, cu realizări pe măsură.

De fapt, e simplu de explicat. Am stat mereu în avangarda tehnologiei, am căutat mereu căi de simplificare a vieții, iar pandemia ne-a forțat să accelerăm dezvoltarea acelor instrumente care să corespundă noilor cerințe sociale.

„Ne-am luat în serios misiunea de pionierat de până acum şi ne-am concentrat pe nevoile celor care, drept spus, au devenit prizonieri în propria casă, în propriul oraş, în zona fiecăruia”

Cătălin Maftei – CEO C Solution

Beneficiind de profilul aparte şi fluxul de muncă al companiei, în condițiile respectării cu strictețe a noilor reguli de interacțiune socială, am reușit să ne continuăm munca, având o nouă misiune: “Cu ce putem noi ajuta?”. Ce servicii putem lansa, inova sau îmbunătăți, pentru a aduce tehnologia în sprijinul oamenilor?

Cifre cu care ne mândrim

Sunt câteva cifre care ne confirmă că am făcut alegerile corecte. Unele cifre sunt importante, însă mult mai important este calendarul inovațiilor care ne-au condus spre aceste rezultate, viteza de reacție pe care am avut-o în faţa schimbărilor petrecute în lume. Vom lăsa deci rezultatele palpabile să demonstreze că, în anul în care lumea a încremenit, am reușit să punem lucrurile în mişcare:

Platforma Plati.Online – statistici de luat în seamă:

 • Am procesat plăţi de 1,37 mil EUR
 • Valoarea medie a unei tranzacții online prin platforma noastră a fost de 71 EUR
 • Numărul de comercianți online activi a crescut cu 35%

Platformele LivrariOnline.ro și PostaPanduri.ro:

 • Am depăşit UN MILION de livrari
 • Numărul de livrari în Pachetomate a crescut cu 23% față de 2019
 • Față de anul anterior, numărul total de livrări a crescut cu 51% 

C Solution – Cifra de Afaceri pe 2020 a fost de 3,48 mil EUR

Calendar de pandemie

Principalele evenimente ale lui 2020 din perspectiva realizărilor noastre

03
2020

Martie

C Solution asigură, prin serviciul Plati.online, sponsorizarea necesară pentru buna funcţionare a centrelor COVID din Iași, Suceava, Timișoara și Cluj, alături de Iulius Mall Comunitate, pe platforma pentru donații dezvoltată de 932.com.

04
2020

Aprilie

C Solution lansează serviciul Tokenizare pentru Plati.Online 

MIT (Merchant Initiated Transaction) este un serviciu care permite comercianților să ofere plăți recurente sau la cerere. Prima tranzacție se desfăşoară în mediu 3dSecure, acesta fiind momentul în care clientul își dă acordul pentru înrolarea cardului în sistemul Plati.online Tokenization MIT. Se poate stabili, de asemenea, o sumă maximă care poate fi taxată per tranzacție prin această metodă. Prin tokenizarea cardurilor, în locul salvării efective a datelor acestora, siguranța este sporită exponențial.

06
2020

Iunie

Poșta Panduri inaugurează PACHETOMATUL cu numărul 100

Conceptul iniţial, de a face legătura oricui cu oricine, a căpătat altă dimensiune în 2020. Am accelerat dezvoltarea reţelei de Pachetomate, în condiţiile în care nevoile pentru asemenea servicii creşteau exponenţial.

Poșta Panduri – Rețeaua națională de Pachetomate pentru produsele comandate şi achitate online, oferă acum comercianților online 100 de locații premium pentru livrări prin Click & Collect. Harta destinațiilor Pachetomat poate fi consultată aici: https://postapanduri.ro/harta-locatii/

09
2020

Septembrie

Solution lansează sistemul eWallet pentru Plati.online 

Pandemia a însemnat pentru clienți și lărgirea spectrului de furnizori de produse și servicii online. Astfel, odată cu creșterea volumului de comenzi cât și de furnizori, a fost necesar ca pentru fiecare comandă să fie reintroduse datele personale, pentru fiecare furnizor sau agregator de oferte la care se făcea comanda respectivă. Am dezvoltat o reţea de furnizori, în continuă creştere, pentru care am creat şi un instrument care simplifică maxim procedurile de comenzi online.

Mai exact, clienții magazinelor online partenere Plati.online se pot loga acum rapid și uşor pe site-urile preferate prin Login cu Plati.online – un serviciu care asigură transferul instant al datelor de contact și al adreselor de livrare și de facturare din MyAccount eWallet Plati.online.

Detalii aici: https://plati.online/service/plati-online-un-adevarat-sistem-e-wallet/

11
2020

Noiembrie

Poșta Panduri lansează serviciul Click & Collect prin Poșta Română PostCollect

Poșta Panduri își extinde rețeaua de puncte de livrare disponibile, cu 628 de oficii operate de către Poșta Română, disponibile pe întreg teritoriul țării. Clienţii şi partenerii noştri au acum certitudinea livrării în orice colţ al ţării.

În condițiile în care comerțul online este astăzi disponibil oriunde există servicii de date, capacitatea de a satisface cererile din cele mai inaccesibile zone geografice este fundamentală pentru a accesa o piaţă de dimensiuni mari, dar care nu beneficiază încă de asemenea servicii. Intersectarea dintre platformele Plati.online şi Posta Panduri, pe de o parte, şi serviciile tradiţionale oferite de Poşta Română, este un pas prin care milioane de români dobândesc acces la confortul tranzacţiilor de zi cu zi al celor care locuiesc în marile oraşe.

Și în 2021 povestea noastră merge mai departe…
detalii

PostaPanduri.ro – serviciul Click&Collect LivrariOnline.ro

detalii

Participam la conferinta internationala PostExpo 2019, Amsterdam 1-3 Octombrie

Suntem încântați să ne prezentăm la PARCEL + POST EXPO cu doua modele noi de Pachetomatele, cu întreținere la costuri reduse și rezultate CX mai bune: Pachetomatul nostru compact (Pachetomat™ de proximitate), dedicat spațiilor cu disponibilitate redusă și Containerul nostru APM de exterior, complet independent.

De ce un Pachetomat compact?
Este binecunoscut faptul că în ziua de azi este foarte dificil și în același timp foarte scump să găsești un loc pentru amplasarea unui Pachetomat. Noi i-am redus gabaritul, optimizându-i designul și păstrându-i funcționalitățile.

Pe lângă prezentare, vom face o demonstrație live. Participanții la eveniment vor vedea cum funcționează și vom degusta 🙂 principalele avantaje ale acestuia.

De ce un Container APM de exterior?
Aceasta este o nouă abordare care ne permite să oferim utilizatorilor finali libertatea de a-și alege când vor să ridice comenzile online, oricând, de la un Pachetomat cu temperatură controlată, care oferă posibilitatea de a livra produse termosensibile precum medicamente OTC, cosmetice și alimente. Este rentabil, mai versatil și mai convenabil pentru utilizatorii finali.

În plus, suntem mândri să prezentăm unele dintre serviciile noastre cheie, cum ar fi:
Clasicul nostru Pachetomat de interior pentru centre comerciale – celebra noastră rețea națională de Pachetomate™ Poșta Panduri, răspândită în toate orașele importante ale țării noastre
Noul nostru serviciu Pick-up in Store, de ridicare direct din magazin a comenzilor efectuate online, serviciu personalizat și orientat către de nevoile clienților noștri

În prezentare vom atinge, de asemenea, tehnicile noastre de comunicare neconvenționale, care au sporit gradul de fidelizare al clienților și au crescut încrederea clienților, cu un zâmbet pe fețele lor.

detalii

LivrariOnline este o solutie Software as a Service realizata de
csol
cu sprijinul
po